Resum del meu discurs a la XXIena Botifarrada

Sovint quan m'han preguntat com és que havia acceptat la responsabilitat de ser el cap de llista per ERC-Sant Feliu a les properes eleccions municipals del 2015, sempre he respòs que l'acceptava perquè ho veia possible. Si m'han respòs preguntant si el que veia possible era recuperar la representació a l'Ajuntament, he dit que si, però que també veig possible guanyar. 

Si!!!; dic guanyar, i no sóc un il·lús o m'he tornat boig. Ningú ens ha d'explicar la dificultat del repte, ni que aquest és molt difícil a curt termini per una ciutat com Sant Feliu. 

El camí per aconseguir-ho serà llarg, potser molt llarg, però el camí l'hem emprès i tenim la voluntat de persistir. Des de que vam renovar l'executiva no hem parat de reunir-nos amb moltes entitats, escoltar-les, saber com respira la ciutat. Ho he dit més d'un cop, tenim la voluntat de parlar amb tothom, perquè ens importa Sant Feliu, el tenim constantment al cap!!

Si crec que podem guanyar, no és perquè en aquest cas em toqui a mi encapçalar el projecte, sinó perquè tinc una gran confiança amb tots els meus companys de l'executiva, que s'hi deixaran la pell per aconseguir-ho; i perquè tinc una gran confiança en que tots els que esteu aquí avui ens ajudareu a fer-ho possible, perquè només ens tenim a nosaltres, per fer-ho possible i perquè sou importantíssims per aconseguir-ho.

Les eleccions municipals del 2015 són un repte gegantí, estan aquí a la cantonada, tant sols queden vint mesos i vuitanta setmanes i poden ser les més importants per Catalunya des del 1931. Si el 2014, tenim sort, hi ha consulta, i guanya el si, les eleccions municipals seran molt transcendents, ja que només la victòria del sobiranisme a les eleccions municipals servirà per posar els ciments més sòlids possible; aleshores si, procés d'independència. Si el 2014, l'Estat ho ha fet tot per impedir la consulta, i arribem al maig del 2015, les eleccions municipals poden servir per fer un pas més cap a la sobirania plena del país. 

Jo considero el repte prou important perquè estiguem tots mobilitzats; perquè o ens mobilitzem els que avui estem aquí, o no ho farà ningú; i en aquesta ciutat els enemics de la democràcia, aquells que no ens volen deixar votar de cap de les maneres estan molt ben mobilitzats, com ho demostren diversos fets viscuts darrerament.

Per acabar vull agrair, a les noves incorporacions, que han decidit fer el pas i ajudar a Esquerra a assolir els seus objectius, a l'Albert, el Manel i la Lina; des del 2011 no hem parat de créixer, i això sempre és un motiu de satisfacció. 
Vull agrair als nostres militants de la JERC, sous vitals per nosaltres, i estem orgullosos de comptar amb vosaltres. Per últim, agrair a l'esforç de la Marta Vilalta i de la Marta Rovira per estar avui aquí amb nosaltres.

Gràcies per haver vingut!

Visca Catalunya i Visca Sant Feliu


Comentaris

Entrades populars