Rumors

Durant les darreres setmanes han circulat diversos rumors per Sant Feliu, sobretot pel que fa a la compra d'algunes finques al centre de la ciutat per part de l'Ajuntament, i que afecten a la gestió municipal i per tant al ciutadà.
Quan la rumorologia s'estén en la gestió dels afers públics sempre és una mala senyal, no vull reflexionar sobre les causes, però si, breument, sobre com ho entenem des d'Esquerra Sant Feliu. 
Que el rumor en les polítiques públiques aparegui en la nostra vida quotidiana, vol dir, generalitzant, que el debat públic s'ha debilitat, vol dir que la participació efectiva està sota mínims, vol dir que la transparència, és a dir que l'administració informi sobre els seus plans de futur, no és completa. 
Un exemple, la nau de Can Bertrand, tres anys, amb rumors de quina activitat acolliria fins que un bon dia s'anuncia la decisió final. Qui ha tingut la oportunitat de debatre? Quin santfeliuenc es pot sentir partícep d'aquesta decisió?
Per resumir-ho podríem dir que l'empoderament dels ciutadans de Sant Feliu és molt dèbil; és a dir, la capacitat de tenir poder per decidir, per ser corresponsables de les decisions públiques que s'adopten, és baixa. 
Sant Feliu doncs, és molt lluny del que vol dir participar en la política del s.XXI, i de tot allò que des d'Esquerra proposem.

Comentaris

Entrades populars