Un pas més


El passat 6 de febrer em presentava com a candidat a l'alcaldia de la ciutat amb el ferm compromís clar de que treballaríem per fer-nos mereixedors de la confiança dels nostres conciutadans. 
Aquesta confiança s'ha de construir pas a pas, des de múltiples vessants, explicar-nos en tot moment, a qualsevol interlocutor, i així des de ja fa més d'un any i mig no hem parat de reunir-nos amb diferents entitats i amb diferents persones. 

Aquest dissabte passat, ERC-Sant Feliu, fèiem un pas més en aquest camí llarg cap al maig del 2015, per explicar en primer lloc la nostra proposta per la ciutat, i en segon lloc per recollir idees de persones que considerem properes i per crear complicitats amb conciutadans que darrerament s'han interessat per Esquerra Sant Feliu.

Dissabte, vàrem explicar molt més detalladament el nostre projecte (ben aviat faré un post explicant la nostra proposta per la ciutat), que es basa en la voluntat de construir un veritable govern obert per la ciutat, basat en tres principis claus: la participació, la col·laboració i la transparència, per així transformar el model actual basat en governar pel ciutadà per passar a un model on l'important sigui governar amb el ciutadà.
Seguidament, les més de quaranta persones, que vàrem convocar, ens vam separar en petits grups en els quals es va debatre sobre la situació de la ciutat, les seves mancances i els seus reptes de futur; per acabar de posar-ho tot en comú. 

La reflexió és clara, dissabte vàrem fer l'exercici del que volem pel futur: participar i col·laborar per construir plegats les decisions que facin falta per la ciutat, aprofitant tot el capital humà i social que la ciutat té. 
Avui ho fem amb les persones més properes a les nostres sigles, en un futur no massa llunyà estic convençut que ho podrem fer amb tota la ciutadania que tingui anhels de participar en les decisions que ens afectin a tots.   

Comentaris

Entrades populars