2695 gràcies

Resultat extraordinari a Sant Feliu. Mai abans havíem sigut segona força a la ciutat. Mai abans havíem guanyat una sola mesa electoral; en aquestes eleccions hem guanyat nou meses, i hem quedat segons, d’un total de 44 meses electorals. Mai abans havíem guanyat un districtes sencer, ara ho hem fet possible en el 7, Mas Lluí.

Mai abans havíem guanyat unes eleccions a Catalunya, feia ni més ni menys que 76 anys. Per tot això, moltíssimes gràcies per aquests 2695 vots a Sant Feliu.

Sabem, però, que el més important no era guanyar. El que ens satisfà més és que les tres forces polítiques que defensem el dret a decidir ens en hem sortit molt positivament d’aquestes eleccions. Per això, cal afirmar que guanya el procés i guanya Catalunya.

En clau santfeliuenca, aquest resultat ens anima a seguir treballant incansablement. Queda un any clau per tots nosaltres, un any en el qual votarem el futur polític de Catalunya i podrem certificar i posar els fonaments d’aquest futur en les eleccions municipals d’aquí un any. Ara més que mai cal arremangar-se i seguir remant, i comptem amb tu per aconseguir tots els horitzons imaginables.

Moltes gràcies 

Comentaris

Entrades populars