2.415 gràcies!!!

La d’ahir va ser una jornada històrica per ERC-Sant Feliu. Esquerra Republicana és el partit de la ciutat que més ha crescut electoralment amb un creixement sense precedents.

En primer lloc agrair la feinada de tota la militància, amics i simpatitzants, hem fet la campanya electoral de les nostres vides i sense el vostre suport tot el que hem aconseguit no hagués estat possible. Així que un cop més moltíssimes gràcies.

En segon lloc agrair a tots els que en els darrers quatre anys no heu deixat de creure en nosaltres, als que ens heu acompanyat als actes, al principi al 2011 pocs, però cada cop més gent, els que no heu abandonat el vaixell, malgrat l’onatge, i els que heu fet del dia a dia una batalla sense treva. Vosaltres us ho mereixeu tot!!!

En tercer lloc, agrair la confiança als 2415 santfeliuencs i santfeliuenques, que ens heu permès assolir aquest resultat històric. Tres regidors a l’Ajuntament!!! Moltíssimes gràcies.


Per nosaltres la d’ahir només és una victòria parcial. Un pas més per assolir els nostres objectius, una fita a mig camí que ens recorda que anem bé. Venim a representar els ciutadans de Sant Feliu amb ànim de construir, de proposar i de transformar. Així, per nosaltres la victòria total serà el dia que haguem fet les transformacions polítiques que plantegem en el nostre programa. Per tant, venim amb la intenció d’apropar-nos al Sant Feliu entre tots, i no ens cansarem, no ens rendirem i no ens resignarem fins aconseguir-ho.
Venim també, per intentar aconseguir que la revolució dels somriures que viu el País, que el procés cap a la independència no s’aturi a Sant Feliu mentre la resta dels municipis de Catalunya empenyen, empenyen i empenyen. No serà fàcil, ho sabem, però podeu comptar amb l’esforç de la gent d’Esquerra Republicana.

Volem ser la veu dels santfeliuencs i santfeliuenques a l’Ajuntament de Sant Feliu. Podreu comptar, sense cap mena de dubte, amb el nostre esforç, amb la nostra dedicació, amb el nostre entusiasme, amb el nostre treball i amb la nostre empenta. El camí tot just comença. Ho farem!!!

Comentaris

Entrades populars