Aval de la secció local

Ahir dimarts després de la ressaca electoral la Secció Local d’ERC-Sant Feliu es va reunir de forma extraordinària. Sobre la taula la valoració dels resultats, i establir les línies mestres de la política de pactes. 

Pel que fa a la valoració dels resultats, reiterar que per Esquerra aquests han estat uns molt bons resultats, i crec que l’abast del creixement és més que remarcable. Algunes valoracions que em venen molt de gust de compartir:

En primer lloc, ERC-Sant Feliu ha aconseguit el segon creixement percentual més gran de les seccions locals del Baix Llobregat (de ciutats de més de vint-mil habitants). Hi ha un total de quinze ciutats de més de vint-mil habitants, i ERC-Sant Feliu assoleix un creixement electoral per sobre la mitjana i només per darrera de Sant Vicenç dels Horts. Hem crescut un 8,16%!! Això només vol dir que la feinada en clau local, la nostra campanya, el nostre projecte ha obtingut els seus fruits a Sant Feliu. Un cop més felicitats a tots els que ho han fet possible. 

La segona valoració que vull compartir és que el constitucionalisme, la suma PSC+PP+C’s, a Sant Feliu ha caigut un 5,52%, mentre que el sobiranisme ha augmentat un 0,87%. Sense cap mena de dubte la caiguda del constitucionalisme també està a la banda alta de les ciutats metropolitanes. Per tant, doble satisfacció. 

Pel que fa la política de pactes. Ahir es van explorar totes les possibilitats que existeixen per formar un govern a Sant Feliu, les que passen per ERC i les que no, i és clar que tota possibilitat passa per ICV. 

A partir d’aquí, ahir es van valorar totes les opcions, els pros i contres de cada una. Es van establir quins elements es posaran sobre la taula, i quins no. Es va escollir un equip negociador format pel Vicente Garcia, el Bernat Dausà i jo mateix. Amb tot sobre la taula la secció local va avalar a aquest equip per negociar un possible acord de govern.

Per tant, ERC-Sant Feliu ens arremanguem només començar per intentar buscar el millor acord possible, sobretot per Sant Feliu. 

En el nostre horitzó el que ja vam dir per activa i per passiva en la campanya electoral. El Sant Feliu entre tots és possible. Seguim i seguirem!!

Comentaris

Entrades populars