Estem preparats

Divendres 13 d’abril, vigília de la commemoració dels 87 anys de la proclamació de la República Catalana, la secció local d’ERC-Sant Feliu em va escollir com a cap de llista per a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019, per unanimitat.
Divendres doncs, em tocava respondre un pregunta clau: per què em presento com a candidat a l’alcaldia per segon cop. Vaig voler respondre aquesta pregunta en tres temps: passat, present i futur.
 
Per explicar on som, de tant en tant, cal mirar enrere i veure el recorregut fet. Bona part de les persones que ara comandem ERC-Sant Feliu vam agafar responsabilitats el maig del 2011, després d’una desfeta electoral sense pal·liatius. Vam posar-nos al capdavant en un moment complex i difícil, amb la intenció clara de revifar un projecte polític que havia d’assumir, per força, un pes rellevant a la vida política santfeliuenca. Així, el febrer del 2014 ens presentàvem la meva candidatura davant la ciutadania amb un eslògan clar i del tot humil "Fem-nos mereixedors". Érem conscients que calia fer una feina ingent per recuperar la confiança de tots aquells que ens l’havien retirat, i d’aquells que mai ens l’havien depositat.
A les eleccions del 2015 vam tenir l’encert de presentar davant la ciutadania una bona candidatura per la ciutat i una magnifica proposta per a totes i tots els sanfeliuencs: "fer un Sant Feliu entre tots".
 
Així, ens trobem en el present. Una secció local molt forta, que no ha parat de créixer des d’aquell llunyà 2011. Un creixement espectacular tant en militància, com en simpatitzants i amics. Tant és així que a les eleccions del 21 de desembre, més de cent persones van fer d’apoderades per ERC.
El present ens porta també a un Grup Municipal amb tres regidors i liderant la oposició. Quatre anys que hauran servit per afegir a la "recepta" d’ERC-Sant Feliu un ingredient que al 2015 ens mancava, que no és cap altre que l’experiència. Una experiència que ens ha servit per ser més forts, millors i sobretot per estar preparats per assumir reptes més grans.
Finalment, el futur. Em presento com a candidat a les eleccions municipals, perquè em sento totalment preparat per encarar el futur. Un futur que representa un repte majúscul. En primer terme, el repte de fer una candidatura encara millor que la que vam ser capaços de fer per a les municipals del 2015, i de presentar a la ciutadania una proposta política encara més seductora que la presentada el 2015. Dos primers reptes que no seran fàcils, però que segur que amb el treball de molts sectors diferents els assolirem.
Els assolirem perquè és un pas previ per a la victòria que volem aconseguir. El nostre objectiu polític és la transformació de Sant Feliu, aquesta és la victòria que anhelem. Una transformació en la manera de fer política, una transformació en la implicació del teixit associatiu, de la ciutadania en la presa de decisions,.
Una transformació que si que estan experimentant algunes ciutats del nostre entorn metropolità, i que nosaltres no hi renunciarem en cap cas, i que passa irremeiablement per un canvi en la correlació de forces de la ciutat, un govern com l’actual serà incapaç per raons òbvies de produir aquesta transformació.
 
Entomem el repte de recuperar l’alcaldia de Sant Feliu després de 80 anys, amb tota la il·lusió i tota la força. Estem preparats!!!

Comentaris

Entrades populars