Una nova eina per Sant Feliu


Això va de Sant Feliu!! I tant que va de Sant Feliu, i per això dissabte passat, 12 de gener, presentàvem, en una plaça d’Alfons Comín plena de gom a gom, la Secció de barri d’ERC-Falguera. Va de Sant Feliu, i va del barri Falguera, i de l’esmentada plaça, del carrer Sant Josep i del carrer del Pla i de la neteja, la il·luminació, i per això aquesta secció de barri perquè volem que el barri Falguera sigui capital en el Sant Feliu del futur.

Dissabte va ser un dia històric. Un dia històric no només per Esquerra, sinó un dia històric també per Sant Feliu i pel barri Falguera. Mai abans ningú havia fet un pas com aquest, mai ningú abans havia obert una secció del partit en un barri de la ciutat.

No és cap casualitat que aquest pas l’hagi fet Esquerra i l’hagi fet al barri Falguera. No és casualitat que l’hagi fet Esquerra, perquè dels quaranta anys de la reaparició d’Esquerra Republicana a Sant Feliu l’actual és el seu millor moment de salut, sense cap mena de dubte. Un partit que gaudeix d’una fortalesa i d’una salut que no havia gaudit mai abans. Un partit dinàmic, que no para d’organitzar actes i més actes, i un partit que no para de treballar per la ciutat. La fortalesa d’ERC la demostren els més de cent apoderats de les eleccions del 21D del 2017, les més de sis centes persones que van omplir la Plaça Lluis Companys durant la Festa Republicana, o les més de cent cinquanta persones que van omplir l’escorxador la passada botifarrada el mes d’octubre. Som sense cap mena de dubtes el partit amb més múscul de la ciutat. Dissabte posàvem aquest dinamisme i aquesta fortalesa al servei del barri. A partir del juny posarem aquest dinamisme i aquesta fortalesa al servei de tota la ciutat, amb els excel·lents resultats electorals que traurem el maig, que ens duran no només a governar, sinó que ens duran també a l’alcaldia.

No és casualitat que aquesta nova eina la posem en marxa al barri Falguera. Un barri que és un exemple de lluita, d’associacionisme i de dinamisme. Un barri en el que va néixer la PAH, i un barri en el que la seva Associació de Veïns ha estat sempre un referent de la lluita veïnal. Dissabte, per tant, es conjuntaven un barri ple de vida i ple de lluita, amb un partit fort i dinàmic i amb ganes de treballar incansablement pel benestar de tots els seus conciutadans.

Una secció de barri ha de ser una eina útil per resoldre els problemes del barri, resoldre’ls amb la gent del barri i des de l’òptica de la gent del barri. Una eina que ERC enceta amb el ferm convenciment de que quan governem serà una eina de primer nivell per fer un barri encara molt millor.

ERC-Sant Feliu no va als barris, ERC-Sant Feliu és als barris, ERC-Sant Feliu la conformen persones de tots els barris. ERC-Sant Feliu som del barri, estem al barri, pensem el barri i vivim al barri. ERC-Falguera ha nascut gràcies a l’empenta de veïns del barri Falguera, i tirarà endavant gràcies a veïns del barri.
 

Dissabte passat sembràvem una llavor, una llavor que ha de germinar. En lloc està escrit que hagi de ser una eina exitosa. Caldrà treball, constància i fins i tot paciència. Per això, apel·lo als veïns del barri a que ens ajudin a fer créixer aquesta llavor, ja que si dona els seus fruits el futur del barri, i de retruc de tota la ciutat serà molt millor.Comentaris

Entrades populars