Fem-ho possible

Avui a les dotze de la nit comença una nova campanya electoral, d’aquí divuit dia es celebren unes noves eleccions municipals. Per ERC-Sant Feliu no son unes eleccions municipals més. És, sense cap mena de dubte, la campanya electoral municipal més important de la nostra història; són, segur, les eleccions municipals més determinants que hem disputat mai. 
Després de quaranta anys d’Ajuntaments democràtics, després de deu eleccions municipals és el primer cop que les disputem amb possibilitats clares de guanyar. No només això, sinó que per primer cop els candidats a la victòria són tres, i no dos com ha passat sempre, i no ho diem només nosaltres, que també, sinó que ho reconeix el propi alcalde en el seu bloc quan valora el resultat de les eleccions del 28A. 

Per tant, això va d’ERC o més del mateix. Així de clar i així de contundent. Aquesta és la partida més important que es juga en aquestes eleccions municipals. Aquesta és la disjuntiva que molts electors tindran a les seves mans a l’hora de dipositar el seu vot a la urna. 

o més del mateix: és a dir, un govern sense empenta i sense valentia, i amb una obra de govern més aviat pobre. Un govern que ha volgut, però que no ha pogut. Ha volgut, perquè si que ha fet feina com ara els plans de rescat social i habitatge i el nou reglament de participació, però que no ha pogut que aquestes voluntats signifiquin transformacions reals en les vides dels nostres conciutadans. El pecat original, un soci que va pactar amb un full en blanc sobre la taula i d’aquí tots els mals. 

o ERC: La nostra aposta és clara. Convertir Esquerra Republicana de Sant Feliu de Llobregat més el Jovent Republicà, en actors claus del govern municipal liderant-lo. Guanyar per transformar. La nostra oferta és un partit dinàmic, amb molt de múscul, que porta per aquestes eleccions un programa electoral treballat, molt treballat, amb multitud de propostes, que no es deixa cap tecla per tocar. Oferim a la ciutat un canvi profund en la manera de gestionar els afers públics, posar de nou el ciutadà el centre de tota la presa de decisions, oferim diàleg i consens, hem demostrat durant els últims anys que som capaços de teixir aliances i complicitats amb moltíssims actors de la societat santfeliuenca. Diàleg i consens. 

Volem guanyar per construir un govern de canvi, amb una agenda transformadora per Sant Feliu. Prenem com a referència governs com els de Sabadell, o el de Badalona (fins el 2018). Governs de coalició, referents del país en agenda transformadora, exemple de governs amb una agenda social potentíssima i que han sapigut sumar multitud de complicitats als seus respectius teixits socials. Lluny va quedar Sant Feliu d’aquesta realitat el juny del 2015. 
Hi tornem de nou!! És l’hora de dur a terme el canvi polític, negat el juny del 2015, i que va suposar la pèrdua d’una magnifica oportunitat per produir una veritable revolució en l’agenda política municipal, de deixar enrere un estil que s’ha basat massa a gestionar l’administració amb un excés de sentit de patrimonialització i de no ser exemplars en la transparència. Es va perdre la oportunitat de fer un canvi d’estil en la gestió i de posar l’administració al servei del ciutadà i, alhora, aquest al centre de totes les decisions que es prenguin. 

Guanyar per guanyar no és el nostre objectiu. Volem assolir l’alcaldia per transformar Sant Feliu. Transformar Sant Feliu és la victòria que anhelem. Una transformació en la manera de fer política, una transformació en la implicació del teixit associatiu, de la ciutadania en la presa de decisions. 
Cal imperativament que el 2019 sigui l’inici de la transformació inajornable de l’actual ajuntament, des de la valentia política a l’hora de prendre decisions. Una transformació que converteixi Sant Feliu en exemple de participació, transparència i col•laboració. 
És l’hora de guanyar el futur. Fem-ho possible!!!

Comentaris

Entrades populars