Un comunicat vergonyant

Just quan es complia el primer mes de mandat, ahir el nou govern de Sant Feliu va fer una mostra més del perquè és el govern de la rancúnia emetent un comunicat https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=33485&widget=carrousel impropi d’un Ajuntament com el de Sant Feliu; i va demostrar com un mes més tard encara tenen el xip posat de que son oposició.
El comunicat és impropi tant pel fons com per la forma, com per innecessari. Però és un error de gestió de l’alçada d’un campanar.

Anem als fets però: l’anterior govern, des de la regidoria d’esports vam treballar intensament per atreure a Sant Feliu nova activitat esportiva que donés un plus de qualitat i un extra d’ingressos a la ciutat. L’anomenada pastilla de Mas Lluí, catalogada com equipament esportiu era i és un espai idoni per atreure nova activitat de caràcter esportiu. Un espai buit durant massa temps. La ciutat necessita per varies raons que allà hi passin coses.

De la voluntat d’omplir de contingut la pastilla de Mas Llui, en va sorgir tota una feinada que va acabar en  diferents contactes durant el mandat, des de el RCD Espanyol a la Federació Catalana de Rugbi. Però va ser al la Federació Catalana de Futbol que es va arribar més lluny signant un protocol d’intencions per la presentació d’un projecte de construcció de l’equipament al municipi https://www.fcf.cat/noticia/l-fcf-projecta-la-futura-ciutat-esportiva/31/03/2023
Aquesta signatura responia també a la manera de fer que se’ns havia aconsellat de fer des de la secretaria municipal. L’Ajuntament posava en disposició el terreny, i després qualsevol interessat en desenvolupar un projecte tenia dret a presentar-se a la concurrència publica. Per tant, hi havia un procés seguit escrupolosament, amb la voluntat de fer les coses del tot bé jurídicament.
Posteriorment la Federació va anar desenvolupant el projecte per presentar-lo a la seva corresponent assemblea https://www.fcf.cat/noticia/la-nova-casa-del-futbol-catala/30/06/2023.
Evidentment si la cosa hagués anat avançant després haguessin vingut els temps de l’exposició publica, de les al·legacions etc...

El comunicat de l’Ajuntament emès ahir és del tot innecessari, no té cap lògica en temps ni en forma, i només respon a respondre a una petitíssima part de la opinió pública del barri de Mas Lluí que es creuen amb el dret a que a la pastilla no hi passi res, i que sembla respondre a una notícia apareguda al Fet a Sant Feliu. https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/106488/sortim-al-carrer-lopinio-dels-veins-de-mas-llui-sobre-el-projecte-de-la-federacio-catalana

El nou equip de govern podria haver fet moltes coses abans d’emetre aquest (costa dir-li) comunicat. Podria per exemple, esvair els dubtes amb l’anterior equip de govern, especialment amb l’anterior regidor d’esports. Podria haver preguntat per tota la feina feta al departament d’esports. Podria haver parlat amb la secretaria municipal del perquè s’estaven fent les coses com s’estaven fent. Podria haver sol·licitat una reunió amb la Federació per aclarir el què i el com s’estaven fent les coses. Podria també haver parlat amb els dirigents del Santfeliuenc, per esbrinar que suposa pel club aquesta instal·lació. Sospito que no han fet res d’això, i en canvi, però han tirat pel dret amb el rancor que els caracteritza, i emeten un comunicat vergonyant, populista i que representa un autèntic insult a la intel·ligència. “Per aquest motiu es lamenta que anuncis mediàtics no consensuats” quin insult.

Parlaven del Sant Feliu que et mereixes, i demostren que govern a cop d’opinió pública, i parlaven d’activar el canvi i han activat el rumb cap enlloc.

Comentaris

Entrades populars